Vi behandler

I Jammerbugt Fysioterapi tager vi udgangspunkt i dig og din situation – vi er uddannet og specialiseret til at behandle smerter og skader i hele kroppen, herunder også sportsskader. Vi er uddannet til at varetage genoptræning i forbindelse med sygdomme, som har medført øget behov for træning og genoptræning. 

I understående kategorier har vi beskrevet de mest almindelige skader, udfordringer og problematikker, som du kan få hjælp til ved os.

Finder du ikke din problematik, er du velkommen til at kontakte os for at høre, om vi alligevel har erfaringer med din problematik ellers gør vi alt for at sende dig til videre til dét sted, som vi vurderer, kan hjælpe dig bedst muligt videre fx en scanning, speciallæge mm.

Fysioterapeuterne på klinikken er specialiseret inden for forskellige behandlings- og træningsteknikker, som du kan læser mere om under specialer.

Kontakt os allerede i dag

Telefontider:

Mandag-fredag: 08-11

Jammerbugt Fysioterapi, Fjerritslev

Østergade 11, 1 sal
9690 Fjerritslev
Telefonnummer: 98 21 24 34 

Jammerbugt Fysioterapi, Brovst

Damengvej 2, Brovst Hallen,
9460 Brovst.
Telefonnummer: 98 23 24 54

Tilmeld nyhedsbrev

Få besked om nye hold og workshops direkte i din indbakke.

Corona/Covid-19

Bemærk: Vi overholder Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og opfylder gældende krav.

Vi gør opmærksom på, at har man sygdomstegn eller føler sig utilpas, så skal man ikke møde op i klinikken. Man skal i så fald have været helt symptomfri i 48 timer, før man kan møde op igen.