Sportsskader

 

Uanset om det handler om akutte eller overbelastningsskader er det vigtigt, hurtigst muligt, at komme i gang med behandlings- og genoptræningsforløb, for at afkortet genoptræningstiden mest mulig.

Ved akutte skader forstås skader, der sker, som en pludselig hændelse, fx et vrid, slag på en muskel eller forstrækning af en muskel. Karakteristisk for en overbelastningsskade er, at skaden opstår over en tidsperiode. 

Når formålet er at komme hurtigst mulig tilbage til sportsgren efter skaden, er det vigtigt at komme i gang med et genoptrænings- og behandlingsforløb hurtigst mulig, for at korte genoptræningsfasen mest muligt.

Vi hjælper dig med at tilrettelægge et specifikt forløb med udgangspunkt i dig, din skade og den sportsgren, som du skal tilbage til.

Vi har fysioterapeuter, som er specialiseret inden for sport og idrætsområdet, bl.a. inden for Dansk Selskab For Sportsfysioterapi samt Bcs. i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet.

 

Kontakt os allerede i dag

Telefontider:

Mandag-fredag: 08-11

Jammerbugt Fysioterapi, Fjerritslev

Østergade 11, 1 sal
9690 Fjerritslev
Telefonnummer: 98 21 24 34 

Jammerbugt Fysioterapi, Brovst

Damengvej 2, Brovst Hallen,
9460 Brovst.
Telefonnummer: 98 23 24 54

true-agency-JwP90y9wgr4-unsplash

Tilmeld nyhedsbrev

Få besked om nye hold og workshops direkte i din indbakke.

Corona/Covid-19

Bemærk: Vi overholder Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og opfylder gældende krav.

Vi gør opmærksom på, at har man sygdomstegn eller føler sig utilpas, så skal man ikke møde op i klinikken. Man skal i så fald have været helt symptomfri i 48 timer, før man kan møde op igen.