Neurologiske sygdomme

Parkinson:

Når du har fået konstateret Parkinson, vil du kunne opleve forskellige følger af sygdommen. Symptomerne varierer meget fra person til person ligesom sværhedsgraden af symptomerne varierer.

Et af de mest almindelige symptomer er, at man bliver påvirket i sin evne til at bevæge sig.

Herunder bl.a.:

Derfor er det vigtigt at komme i gang med træning så tidligt som muligt efter, at du har fået konstateret Parkinson, for at forebygge og opretholde bedst mulige bevægelseskvalitet og din styrke i kroppen.

På vores Parkinson-hold vil du opleve specifik træning, der målrettet at mindske følger, som man kan opleve i livet med Parkinson. På holdet deltager udelukkende personer med konstateret Parkinson, derfor vil du også møde andre i samme situation som dig. Læs mere om vores Parkinson-hold her.

Parkinson er en neurologisk sygdom, hvor man mangler dopamin et specielt område i hjernen. Sammen med træning mindskes symptomerne med medicin.

På klinikken har vi fysioterapeuter, som er særligt specialiseret inden for Parkinson-området. 

Sklerose:

Sklerose, også kaldet multipel sklerose, er en neurologisk sygdom, hvor der sker en demyelinisering af nervefibre i centralnervesystemet, hvilket betyder at fedtcellerne, som beskytter nervefiberen forsvinder. Mangel på de beskyttende fedtceller medfører, at der bliver signalfejl i nervesystemet, altså kommunikationen indbyrdes mellem nervecellerne i rygmarven og hjerne. Symptomerne varierer meget fra person til person, men de mest almindelige debut symptomer er:

For at genoptræne og opretholde din funktionsevne er det vigtigt at sætte ind med træning.

Fokus vil være på at træne din balance, styrke dine muskler, forbedre din kondition og bevægelighed i kroppen. Ring og hør nærmere om dine muligheder for træningsforløb ved os.

Kontakt os allerede i dag

Telefontider:

Mandag-fredag: 08-11

Jammerbugt Fysioterapi, Fjerritslev

Østergade 11, 1 sal
9690 Fjerritslev
Telefonnummer: 98 21 24 34 

Jammerbugt Fysioterapi, Brovst

Damengvej 2, Brovst Hallen,
9460 Brovst.
Telefonnummer: 98 23 24 54

true-agency-JwP90y9wgr4-unsplash

Tilmeld nyhedsbrev

Få besked om nye hold og workshops direkte i din indbakke.

Corona/Covid-19

Bemærk: Vi overholder Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og opfylder gældende krav.

Vi gør opmærksom på, at har man sygdomstegn eller føler sig utilpas, så skal man ikke møde op i klinikken. Man skal i så fald have været helt symptomfri i 48 timer, før man kan møde op igen.