Grundtræning og styrketræning 60+

Du kan træne på Grundtræning og styrketræning 60+ i både Brovst og Fjerritslev.

På dette hold træner du inde i klinikkens motionscenter, hvor fysioterapeuten hjælper dig med et individualiseret tilrettelagt træningsprogram. Her kombineres træning i maskiner, frie øvelser og øvelser på måtte eller briks.

Træningen tager bl.a. udgangspunkt i at:

Du kan både få et træningsprogram målrettet et bestemt område, fx skulderen i forbindelse med en skulderskade eller du kan få tilrettelagt et træningsprogram, som fokuserer mere overordnet på hele kroppen.

Hvis ikke du i forvejen er i gang med et forløb på klinikken, skal du booke en individuel tid inden holdtræning, så fysioterapeuten, får de nødvendige oplysninger om dig til at kunne hjælpe dig bedst muligt med træningen på holdet.

Hvis du har henvisning fra egen læge, får du tilskud fra den offentligesygesikringen. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark får du yderligere tilskud.

Kontakt os allerede i dag

Telefontider:

Mandag-fredag: 08-11

Jammerbugt Fysioterapi, Fjerritslev

Østergade 11, 1 sal
9690 Fjerritslev
Telefonnummer: 98 21 24 34 

Jammerbugt Fysioterapi, Brovst

Damengvej 2, Brovst Hallen,
9460 Brovst.
Telefonnummer: 98 23 24 54

true-agency-JwP90y9wgr4-unsplash

Tilmeld nyhedsbrev

Få besked om nye hold og workshops direkte i din indbakke.

Corona/Covid-19

Bemærk: Vi overholder Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og opfylder gældende krav.

Vi gør opmærksom på, at har man sygdomstegn eller føler sig utilpas, så skal man ikke møde op i klinikken. Man skal i så fald have været helt symptomfri i 48 timer, før man kan møde op igen.