Fascia hold

Træning uden for sygesikringen, bevægelighed og styrke

Fascia Træning: 

– Træning uden for sygesikringen.

Træningen foregår i Fjerritslev.

Fascia Træning er for dig, som har lyst til at opleve træning med fokus på Fascia (kroppens bindevævsstrukturer), hvilket hidtil har været en overset komponent i træning.

Med denne type af træning kan du opleve, at dine bevægelser bliver friere – forstået på den måde, at du bliver bedre til at udnytte fascia-strukturens elastiske egenskaber. Dette er en vigtig del i træning og styrketræning for at kunne overføre kvalitet i din bevægelse til hverdagen eller sport.

Træningen er understøttet af den nyeste forskning inden for bevægelse og træning af fascia.

Du behøver ikke have særlig træningserfaring – ALLE kan deltage – kontakt mig endelig, hvis du er i tvivl om, hvilket hold, som passer bedst til dig, da det er ret afgørende at niveauet passer til dig, for at du får størst mulig effekt. Hvis du har en skade eller smerteproblematik, bør du kontakte klinikken ang. dette inden holdstart. 

Fascia træning – Bevægelighed:

Fokus er her primært på at skabe friere bevægelighed i kroppen. Det vil være øvelser, hvor der bliver brugt redskaber, som hjælper dig med at løsne op i stive områder. Dette vil give en optimal bevidsthed, som du kan bruge i din hverdag. Øvelserne vil have et lavt belastningsniveau for at opnå bedre bevægelighed og afspænding. Dette hold er målrettet dig, som har spændinger, smerteproblematikker, skader eller som føler dig stresset. Fokus på åndedrættet implementeres og anvendes aktivt i øvelserne, hvilket vil give endnu bedre effekt af øvelserne, samt optimerer kvaliteten i dit åndedræt. 

Tidspunkt:

– Nye hold bliver slået op efter Coronanedlukningen. Tilmeld dig nyhedsbrevet for at holde dig opdateret.

 
Se holdplanen her.

Fascia træning – Styrke

Fokus her er at skabe funktionel, fri bevægelse, samt at belaste kroppen mere end på niveauet ”Bevægelighed”, så der opnås endnu større styrke og stabilitet.

Fokus er at skabe fornemmelse af sammenhæng i dine bevægelser, hvilket giver et optimalt udbytte i anden træningsregi og din hverdag. Kroppens fantastiske elastiske komponenter bliver stimuleret og udfordret.

Tidspunkt:

Praktiske oplysninger:

Pris for forløbet (8 gange): 1080,-  

Du kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark hvis du er medlem.

Løbende opstart af nye hold. Kontakt os for mere information.

Tilmelding og spørgsmål: jammerbugtfys2@hotmail.com eller 98212434 i telefontiden: kl. 8-11

Du tilmelder dig alle 8 gange, og hvis du bliver forhindret i at møde op en af gangene refunderes pengene for den udeblevet gang ikke.

 

Kontakt os allerede i dag

Telefontider:

Mandag-fredag: 08-11

Jammerbugt Fysioterapi, Fjerritslev

Østergade 11, 1 sal
9690 Fjerritslev
Telefonnummer: 98 21 24 34 

Jammerbugt Fysioterapi, Brovst

Damengvej 2, Brovst Hallen,
9460 Brovst.
Telefonnummer: 98 23 24 54

true-agency-JwP90y9wgr4-unsplash

Tilmeld nyhedsbrev

Få besked om nye hold og workshops direkte i din indbakke.

Corona/Covid-19

Bemærk: Vi overholder Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og opfylder gældende krav.

Vi gør opmærksom på, at har man sygdomstegn eller føler sig utilpas, så skal man ikke møde op i klinikken. Man skal i så fald have været helt symptomfri i 48 timer, før man kan møde op igen.