GIGA-LASER og PowerLasere

På klinikken anvender vi både GIGA-LASER og PowerLasere.

Laserbehandling går ud på at overfører energien fra laserlys til kroppens celler, således at kroppens naturlige helingsproces accelereres.

Forklaringen på hvorfor laserlys er relevant i behandlingen af en vævsskade (en skade i for eksempel muskler, sener, knogler, ledbånd og bindevæv) er, at laserlyset trænger ind i cellerne, således at forholdene for den normale energiomsætning bedres og derved påvirkes kroppens egen evne til naturlig restitution og optimale forhold for heling.

Det særlige ved laserlys er, at den type lys er karakteriseret ved at udsende én bølgelængde, det er anderledes end eksempelvis sollys, som er en blanding af flere bølgelængder på en gang.

Laserterapi anvendes i hele verden inden for fysioterapi oftest i kombination med andre former for behandling. Eksempelvis sammen med træning og/eller manuel behandling.

GIGA-LASEREN er en særlig laser, da den er relativ stor og er blandt verdens mest avancerede terapeutiske lasere.

GIGA-laseren har 36 dioder, og har derfor mulighede for at behandle et større område, fx hele knæet, anklen, større dele af hoften, hvilket giver bedre effekt og hurtigere heling.

Vi kan inden for fysioterapi anvende laserterapi til blandt andet behandling af akutte smerter, for eksempel når du vrider om i anklen og der opstår en forstuvning, ved fibersprængninger og sportsskader generelt.

I disse situationer kan laser benyttes til at accelerere heling i det beskadiget væv, samt bidrage til en smertelindringende effekt. Det betyder at med denne laseren har du mulighed for at modtage behandling med det samme efter skaden er sket.

Jo før behandlingen påbegyndes efter skadens opstående desto hurtigere effekt.

Behandling af overbelastningsskader fx akillessenebetændelse, springerknæ, hælspore, tennisalbue mm. Disse typer af skader er relateret til en betændelsestilstand (inflammation i vævet), hvilket laserbehandling kan bidrage til at fremme helingsprocessen af.

Igen jo kortere tid du har gået med skaden desto bedre effekt.

Behandling af kroniske tilstande

Nogle kroniske tilstande kan være relevant at benytte laseren som en del af behandlingen med henblik på at nedsætte den inflammatoriske tilstand i vævet, smertelindring og udsættelse af symptomer.

For at læse mere om laserterapi her: https://www.powermediclasers.com/da/

Kontakt os allerede i dag

Telefontider:

Mandag-fredag: 08-11

Jammerbugt Fysioterapi, Fjerritslev

Østergade 11, 1 sal
9690 Fjerritslev
Telefonnummer: 98 21 24 34 

Jammerbugt Fysioterapi, Brovst

Damengvej 2, Brovst Hallen,
9460 Brovst.
Telefonnummer: 98 23 24 54

true-agency-JwP90y9wgr4-unsplash

Tilmeld nyhedsbrev

Få besked om nye hold og workshops direkte i din indbakke.

Corona/Covid-19

Bemærk: Vi overholder Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og opfylder gældende krav.

Vi gør opmærksom på, at har man sygdomstegn eller føler sig utilpas, så skal man ikke møde op i klinikken. Man skal i så fald have været helt symptomfri i 48 timer, før man kan møde op igen.