Akupunktur

På klinikken tilbydes akupunktur med udgangspunkt i Traditionel kinesisk medicin (TCM). 

Indenfor TCM betragtes mennesket som en helhed, der bør være i balance, fysisk og psykisk samt i forhold til sine omgivelser. Forskubbes denne balance af én eller flere grunde opstår ubalance, der i alvorligere tilfælde resulterer i sygdom.

Den grundlæggende teori bag akupunktur er baseret på at stimulere kroppen til at udnytte dens medfødte evne til at helbrede sig selv. Akupunkturen bruges således som et redskab til at fremme kroppens egne selvhelbredende processer og forbedre kroppens funktioner.

Via indstik med tynde og sterile akupunkturnåle på specifikke og strategiske akupunkturpunkter på kroppen påvirkes kroppens helbredstilstand og kroppens energi afbalanceres.   

Akupunktur kan bruges til en lang række akutte og kroniske sygdomme og lidelser som eksempelvis muskelafslapning ved smerter og spændinger, migræne og hovedpine, ryg-, nakke- og iskiassmerter, gigtsmerter, betændelses- og irritationstilstande i sener og led. f.eks tennis-/golfalbue. 

Akupunkturen gives primært som tillæg til alm fysioterapeutisk behandling men kan også gives som som særskilt behandling.

 

Kontakt os allerede i dag

Telefontider:
Mandag-fredag: 08-11

Jammerbugt Fysioterapi, Fjerritslev
Østergade 11, 1 sal
9690 Fjerritslev
Telefonnummer: 98 21 24 34

Jammerbugt Fysioterapi, Brovst
Damengvej 2, Brovst Hallen,
9460 Brovst.
Telefonnummer: 98 23 24 54

Tilmeld nyhedsbrev

Få besked om nye hold og workshops direkte i din indbakke.

Corona/Covid-19

Bemærk: Vi overholder Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og opfylder gældende krav.

Vi gør opmærksom på, at har man sygdomstegn eller føler sig utilpas, så skal man ikke møde op i klinikken. Man skal i så fald have været helt symptomfri i 48 timer, før man kan møde op igen.